Cutit Global Ukon Santoku pentru carne, legume si peste cu lama canelata 14 cm
Cutitul japonez Global Ukon Santoku de 14 cm este versatil, fiind ideal pentru carne, legume si peste. Lama sa subtire il face potrivit si pentru taierea painii sau feliatul fructelor. Lama canelata permite ca produsele sa se desprinda mai usor, iar lama mare faciliteaza transferul ingredientelor. Cutitul este fabricat din otel inoxidabil CROMOVA 18, are o lungime totala de 23,5 cm si cantareste 103 g.
Cutit japonez cu utilizare versatila, destinat in principal pentru carne, legume si peste. Datorita lamei subtiri, este excelent si pentru taierea painii, feliatul fructelor sau tocare a ierburilor. Lama mare faciliteaza transferul ingredientelor taiate in salatiera sau tigaie. Datorita lamei canelate, produsele se desprind mai usor de pe cutit.
Specificatii tehnice:
Lama - Otel inoxidabil CROMOVA 18
Maner - otel umplut cu nisip
Duritate - 56-58 HRC
Lungime totala - 23,5 cm
Lungime lama - 14,0 cm
Latime lama - 3,5 cm
Grosime lama - 1,8 mm
Metoda de ascutire - slefuire simetrica pe ambele parti
Greutate - aprox. 103 g
Nota Comentarii (0)