Cutit Global Ukon pentru curatat...
Cutit Global Ukon pentru curatat...
Cutit Global Ukon pentru curatat...
Cutit Global Ukon pentru curatat...

Cutit Global Ukon pentru curatat legume si fructe, 9 cm

GUF-30
Livrare rapidă din stoc.
339,00 lei
cu TVA 7 zile

Cuțitul de curățat Global Ukon are o lungime de 9 cm și este ideal pentru curățarea și tăierea fructelor, legumelor și îndepărtarea semințelor. Manerul ergonomic asigură confort în utilizare. Fabricat din otel inoxidabil Cromova 18, cu duritate de 56-58 HRC, acesta este potrivit pentru atât începători, cât și profesioniști. Ascuțirea ușoară și rezistența la rugină sunt avantaje, iar design-ul permite folosirea unor ascuțitoare rotunde. Specificațiile includ lungimea totală de 19 cm, lama de 9 cm, și greutatea de aprox. 108 g. Compoziția otelului include carbon, crom, molibden, tungsten, vanadiu, nichel, mangan, siliciu, cupru, fosfor și sulf.

 

Cutit de curatat Global Ukon de 9 cm

Un cutit mic si practic, proiectat pentru curatarea si taierea fructelor sau legumelor, precum si pentru indepartarea semintelor sau cuiburilor din ele. Manerul de dimensiune completa a fost special profilat - astfel incat manerul sa fie cat mai confortabil posibil. Datorita varfului ascutit, putem taia rapid si precis elementele nedorite fara sa ne simtim obositi.

Cromova 18 este un otel exclusiv pentru cutitele de marca Global, patentat de uzina de otel Yoshikin. Continutul foarte mare de crom clasifica acest otel in categoria otelurilor inoxidabile. Procesul de intarire este realizat prin incalzirea lamei la 1000 de grade Celsius si apoi racire la -80. Astfel, se obtine o duritate de 56-58 HRC. Acest otel este potrivit atat pentru incepatori cat si pentru profesionisti.

Astfel de proportii ale elementelor garanteaza usurinta in ingrijirea cutitului, atat in ceea ce priveste protectia impotriva patinei sau ruginirii, dar ascutirea este destul de usoara, si puteti folosi ascutitoare rotunde pentru aceasta, fara a fi nevoie sa investiti in pietre necesare pentru oteluri intarite la valori mai mari.

Specificatii:

Lama - Otel inoxidabil CROMOVA 18

Maner - otel umplut cu nisip

Duritate - 56-58 HRC

Lungime totala - 19,0 cm

Lungime lama - 9,0 cm

Latime lama - 2,4 cm

Grosime lama - 2,5 mm

Metoda de ascutire - simetrica slefuire pe ambele parti

Greutate - aprox. 108 g

Compozitia otelului:

Carbon: 0.75 - 1.05

Crom: 17.30

Molibden: 1.12

Tungsten: 0.14

Vanadiu: 0.14

Nichel: 0.18

Mangan: 0.40

Siliciu: 0.48

Cupru: 0.0235

Fosfor: 0.026-0.040

Sulf: 0.004 - 0.035

3 Produse
No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.