Set Global Ukon cu Cuțit de Bucătar...
Set Global Ukon cu Cuțit de Bucătar...
Set Global Ukon cu Cuțit de Bucătar...
Set Global Ukon cu Cuțit de Bucătar...

Set Global Ukon cu Cuțit de Bucătar 20 cm + Cuțit Universal 15 cm + Cuțit de Curățat 9 cm

GU-3002
Livrare rapidă din stoc.
1.242,00 lei
cu TVA livrare în 1-2 zile

Setul Global Ukon include trei cuțite esențiale pentru orice bucătărie: un cuțit de bucătar de 20 cm, un cuțit universal de 15 cm și un cuțit de curățat de 9 cm. Cuțitul de bucătar este versatil, potrivit pentru tăierea legumelor, fructelor și cărnii, în timp ce cuțitul universal este ideal pentru produse mai mici. Cuțitul de curățat este perfect pentru prelucrarea detaliată a fructelor și legumelor. Toate cuțitele sunt realizate din oțel inoxidabil CROMOVA 18, având o duritate de 56-58 HRC, garantând calitate și durabilitate.

 

Set Global Ukon cu Cuțit de Bucătar 20 cm + Cuțit Universal 15 cm + Cuțit de Curățat 9 cm

Acest set practic de cuțite Global este baza perfectă pentru colecția ta de bucătărie. Setul include un cuțit de bucătar de 20 cm, ideal pentru orice sarcină in bucătărie, un cuțit universal de 15 cm pentru tăierea produselor mai mici și un cuțit de curățat, perfect pentru prelucrarea produselor mici.

Setul conține:

Cuțit de Bucătar Global Ukon 20 cm

Cuțit Universal Global Ukon 15 cm

Cuțit de Curățat Global Ukon 9 cm

Cuțitul de bucătar Global Ukon de 20 cm este cel mai versatil instrument din mana unui bucătar. Poate fi folosit pentru a tăia legume, fructe, carne, toca verdețuri, porționa pui și chiar pentru a felia carne caldă. Lama largă protejează degetele de a lovi tocătorul, iar varful ascuțit facilitează sarcini precise, cum ar fi filetarea peștelui sau tăierea cepei in bucăți mici.

Global Ukon Cutit universal 15 cm de dimensiuni medii, foarte practic, care este ideal pentru taierea diferitelor produse, dar si pentru curatarea fructelor sau legumelor si eliminarea semintelor. Lama usoara si subtire - mai mica decat cutitul de bucatar si mai mare decat cutitul de curatat - poate fi folosita, daca este necesar, si pentru prepararea carnii sau filetarea pestelui.


Cutitul de curatat Global Ukon, lungime 9 cm, e perfect pentru fructe, legume si seminte. Manerul ergonomic garanteaza confort. Din otel inoxidabil Cromova 18, duritate 56-58 HRC, potrivit pentru incepatori si profesionisti. Ascutire usoara, rezistent la rugină, design pentru ascuțitoare rotunde. Specificatii: lungime totala 19 cm, lama 9 cm, greutate aprox. 108 g. Compozitie otel: carbon, crom, molibden, tungsten, vanadiu, nichel, mangan, siliciu, cupru, fosfor si sulf.

2 Produse
No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.