Cutit Global Ukon de bucatar 20 cm
Cutitul de bucatar Global Ukon de 20 cm este un instrument extrem de versatil, potrivit pentru taierea legumelor, fructelor, carnii si multe alte sarcini in bucatarie. Lama sa larga protejeaza degetele, iar varful ascutit faciliteaza sarcinile precise. Este fabricat din otel inoxidabil CROMOVA 18, patentat de otelaria Yoshikin, cu o duritate de 56-58 HRC si cantareste 190 g. Otelul are un continut mare de crom si este potrivit pentru toate nivelurile de experienta.
Cutitul de bucatar este cel mai versatil instrument pe care un bucatar il poate avea. Cu el se pot taia legume si fructe, se poate taia carnea, toca ierburile, portiona puiul si chiar felia carnea calda. Lama larga protejeaza degetele de a lovi tocatorul, iar varful ascutit faciliteaza efectuarea de sarcini precise, cum ar fi prepararea pestelui sau taierea cepei in cubulete mici.
Specificatii tehnice:
Lama - Otel inoxidabil CROMOVA 18
Maner - otel umplut cu nisip
Duritate - 56-58 HRC
Lungime totala - 34,5 cm
Lungime lama - 20,0 cm
Latime lama - 4,5 cm
Grosime lama - 2,1 mm
Metoda de ascutire - slefuire simetrica pe ambele parti
Greutate - aprox. 190 g
Cromova 18 este un otel exclusiv pentru cutitele marcii Global, patentat de otelaria Yoshikin. Continutul foarte mare de crom clasifica acest otel in categoria inoxidabililor. Procesul de intarire consta in incalzirea lamei la 1000 de grade Celsius, urmata de racire la -80. Astfel, se obtine o duritate de 56-58 HRC. Este un otel potrivit atat pentru incepatori cat si pentru profesionisti.
Compozitia otelului:
Carbon: 0.75 – 1.05
Crom: 17.30
Molibden: 1.12
Tungsten: 0.14
Vanadiu: 0.14
Nichel: 0.18
Mangan: 0.40
Siliciu: 0.48
Cupru: 0.0235
Fosfor: 0.026-0.040
Sulf: 0.004 – 0.035
Nota Comentarii (0)