Cutit universal Giesser pentru fructe legume rosu lama 11 cm
Lama din otel crom-molibden de inalta calitate, intarita la 56 de grade Rockwell (+/- 1 grad).
Suprafata foarte fina a lamei imbunatateste rezistenta la rugina si permite lamei sa alunece cu usurinta prin alimentele de taiat.
Lama foarte ascutita cu declansarea manuala.
Datorita muchiei zimtate, cutitul aluneca in siguranta si fara a aluneca prin tot pentru a fi taiat cu coji sau cruste dure. Distanta dintre unde (de varf la varf) este de 3 mm.
Maner din plastic standard din material deosebit de antiderapant (TPE) care este placut la atingere.
Nasul de protectie bine format ofera o prindere sigura si reduce riscul ca mana cu cutitul sa alunece.
Lungimea lamei: 11 cm
Tip maner: plastic / maner standard
Tip lama: Stampilata
Macinarea lamei: margine zimtata
Grad de duritate: 56 Rockwell
Informatii despre produs „Cutit universal 8365, margine zimtata, 11 cm”
Cutitul preferat al multora. Ideal pentru taierea si taierea cubulete de rosii.
Dar este deosebit de popular si ca cutit de masa, pentru feliat rulouri, carnati sau branzeturi. Furculita asortata este disponibila ca accesoriu pentru tacamuri de masa.
Lama
Lama din otel crom-molibden de inalta calitate, intarita la 56 de grade Rockwell (+/- 1 grad).
Suprafata foarte fina a lamei imbunatateste rezistenta la rugina si permite lamei sa alunece cu usurinta prin alimentele de taiat.
Lama foarte ascutita cu declansarea manuala.
Taietura
Datorita muchiei zimtate, cutitul aluneca in siguranta si fara a aluneca prin tot pentru a fi taiat cu coji sau cruste dure. Distanta dintre unde (de varf la varf) este de 3 mm.
Manerul
Maner din plastic standard din material deosebit de antiderapant (TPE) care este placut la atingere.
Nasul de protectie bine format ofera o prindere sigura si reduce riscul ca mana cu cutitul sa alunece.
Lungimea lamei: 11 cm
Tip maner: plastic / maner standard
Tip lama: Stampilata
Macinarea lamei: margine zimtata
Grad de duritate: 56 Rockwell
Nota Comentarii (0)