Cuțit Tsuhime Black Satake Cuțit Sashimi 21 cm
Cuțitul sashimi (Yanagi) este un cuțit tradițional japonez care este folosit pentru a tăia fileuri proaspete în felii aproape transparente. Funcționează perfect atunci când se prepară sushi, carpaccio de pește și alte preparate cu ingrediente foarte delicate. Lama lungă, îngustă și rigidă asigură o precizie meticuloasă, iar șlefuirea pe o singură față asigură o tăiere curată. Cu cuțitul Yanagi, cel mai bine este să faci o mișcare constantă într-o direcție: spre tine. Stratul de titan care acoperă lama este un metal netoxic, datorită căruia alimentele tăiate rămân neutre din punct de vedere chimic.
Cuțit Tsuhime Black Satake Cuțit Sashimi 21 cm
Cuțitul sashimi (Yanagi) este un cuțit tradițional japonez care este folosit pentru a tăia fileuri proaspete în felii aproape transparente. Funcționează perfect atunci când se prepară sushi, carpaccio de pește și alte preparate cu ingrediente foarte delicate. Lama lungă, îngustă și rigidă asigură o precizie meticuloasă, iar șlefuirea pe o singură față asigură o tăiere curată. Cu cuțitul Yanagi, cel mai bine este să faci o mișcare constantă într-o direcție: spre tine. Stratul de titan care acoperă lama este un metal netoxic, datorită căruia alimentele tăiate rămân neutre din punct de vedere chimic.
Date tehnice:
Lama - otel molibden-vanadiu acoperit cu un strat de titan negru
Maner - inel plastic din lemn de castan
Duritate - 56-58 HRC
Lungime totala - 34,1 cm
Lungime lama - 21,0 cm
Lățime lame - 3,0 cm
Grosimea lamei - 1,6 mm
Metoda de ascuțire - unilateral tăiat, dreptaci
Greutate - aproximativ 98 g
Cuțitele de bucătărie din oțel inoxidabil sunt mai ușor de îngrijit decât cuțitele din oțel inoxidabil (carbon). În compoziția chimică, în afară de fier și carbon, există și alte elemente (Crom și Vanadiu) care sunt mai rezistente la coroziune și abraziune. Cu toate acestea, trebuie amintit că niciun cuțit nu este 100% inoxidabil, așa că nu trebuie neglijat complet.
După operație , spălați-le și apoi ștergeți-le. Când depozitați cuțitele din oțel inoxidabil într-un bloc, amintiți-vă să le uscați bine în prealabil, deoarece structura închisă a blocului nu permite o bună ventilație a cuțitelor. În cel mai rău caz, acest lucru va duce la apariția ruginii pe lamă.
Cuțitele de bucătărie care nu au fost folosite de mult timp pot fi lubrifiate cu ulei de camelie, datorită căruia cuțitul nostru va fi întotdeauna în stare bună.
Este inacceptabil să spălați cuțitele în mașina de spălat vase. Produsele chimice utilizate în mașinile de spălat vase pot duce la decolorarea lamei, pot deteriora definitiv mânerul sau lama în sine. Temperatura ridicată poate duce la întărirea muchiei de tăiere, așa că nu folosiți produse de gătit.
Oțelul molibden-vanadiu este un oțel inoxidabil drept de înaltă calitate, care prezintă rezistență, rezistență la uzură și rezistență la coroziune. Este foarte usor de intretinut. Nu necesită tratamente speciale de îngrijire. Este suficient să-l spălăm bine și să-l uscam bine și cu siguranță ne va servi mult timp. Oțelul molibden-vanadiu este extrem de ușor de ascuțit . Nu avem nevoie de dispozitive specializate pentru a le menține ascuțite tot timpul. De obicei, este întărit în intervalul 56-58 HRC, ceea ce îl face rezistent la ciobire .
Compoziția oțelului:
Carbon: 0,74%,
Crom: 13,45%,
Molibden: 0,18%,
Vanadiu: 0,12%
Garantia se acorda pe o perioada de 24 de luni de la data achizitiei.
Garanția acoperă numai daunele rezultate din defecte ascunse de fabricație sau materiale, cu condiția ca:
unealta a fost utilizată în conformitate cu instrucțiunile de utilizare și utilizarea prevăzută și întreținută corespunzător;
a fost utilizat în condițiile recomandate de producător;
Daunele rezultate din utilizarea necorespunzătoare nu sunt acoperite de garanție.
Nota Comentarii (0)