Set Global Ukon de 4 cutite pentru...
  Set Global Ukon de 4 cutite pentru...
  Set Global Ukon de 4 cutite pentru...
  Set Global Ukon de 4 cutite pentru...

  Set Global Ukon de 4 cutite pentru friptura de 13 cm

  GUF-31/4
  Livrare rapidă din stoc.
  1.177,00 lei
  cu TVA livrare în 1-2 zile

  Setul Global Ukon include 4 cuțite de 13 cm special concepute pentru friptură. Realizate din oțel inoxidabil CROMOVA 18, cuțitele au microdinți pe lame pentru tăieri netede. Setul, care include și două furculițe robuste, este ideal pentru iubitorii de carne și gurmanzi. Cu un design elegant, aceste unelte sunt nu doar funcționale, dar și estetice, potrivindu-se perfect în orice bucătărie modernă.

   

  Un set exclusivist pentru servirea fripturilor, compus din două furculițe și două cuțite, care formează un ansamblu estetic și funcțional. Cuțitele sunt realizate din oțel forjat robust, iar pe lame au fost plasate microdinți speciali care taie carnea neted și fără efort. Dinții furculițelor sunt suficient de ascuțiți și lungi pentru a face față chiar și fripturilor foarte groase.

  Orice iubitor de carne prăjită sau coaptă este conștient de cât de multe detalii influențează succesul unui fel de mâncare și plăcerea de a mânca. Setul Global este o adevărată delicatesă pentru cunoscători și, de asemenea, o idee excelentă de cadou pentru gurmanzi. Ambele elemente se potrivesc perfect în mână și sunt un accesoriu elegant pentru interioare moderne.

  Date tehnice:

  Lama – Oțel inoxidabil CROMOVA 18

  Mâner - oțel umplut cu nisip

  Duritate – 56-58 HRC

  Lungime totală – 25,0 cm

  Lungime lamă – 13,0 cm

  Lățime lamă – 2,5 cm

  Grosime lamă – 2,0 mm

  Mod de ascuțire - lamă zimțată

  Greutate – aprox. 115 g

  2 Produse
  No reviews

  Nota Comentarii (0)

  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparator

  Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.