Satake Misaki Cuțit utilitar 12 cm
Satake Misaki Cuțit utilitar 12 cm
Cuțit de bucătărie versatil care poate fi folosit pentru tăierea produselor de dimensiuni mici și mijlocii și, dacă este necesar, pentru curățarea legumelor și fructelor. Perfect pentru tocarea usturoiului, felierea roșiilor sau împărțirea sandvișurilor mici. Înlocuiește cu succes un cuțit de bucătar atunci când un cuțit lung se dovedește a fi greu de manevrat.
Date tehnice:
Lama - otel molibden-vanadiu
Maner - lemn de cauciuc
Duritate - 56-58 HRC
Lungime totala - 24,5 cm
Lungime lama - 13,5 cm
Lățime lame - 3 cm
Grosimea lamei - aproximativ 2 mm
Metoda de ascuțire - tăiere dublă simetrică
Greutate - aproximativ 85 g
Intreținere
Cuțitele de bucătărie din oțel inoxidabil sunt mai ușor de îngrijit decât cuțitele din oțel inoxidabil (carbon). În compoziția chimică, în afară de fier și carbon, există și alte elemente (Crom și Vanadiu) care sunt mai rezistente la coroziune și abraziune. Cu toate acestea, trebuie amintit că niciun cuțit nu este 100% inoxidabil, așa că nu trebuie neglijat complet.
După operație , spălați-le și apoi ștergeți-le. Când depozitați cuțitele din oțel inoxidabil într-un bloc, amintiți-vă să le uscați bine în prealabil, deoarece structura închisă a blocului nu permite o bună ventilație a cuțitelor. În cel mai rău caz, acest lucru va duce la apariția ruginii pe lamă.
Cuțitele de bucătărie care nu au fost folosite de mult timp pot fi lubrifiate cu ulei de camelie, datorită căruia cuțitul nostru va fi întotdeauna în stare bună.
Este inacceptabil să spălați cuțitele în mașina de spălat vase. Produsele chimice utilizate în mașinile de spălat vase pot duce la decolorarea lamei, deteriorarea permanentă a mânerului sau a lamei în sine. Temperatura ridicată poate duce la întărirea muchiei de tăiere, așa că nu folosiți produse de gătit.
Specificația oțelului
Cuțitele de bucătărie din oțel inoxidabil sunt mai ușor de îngrijit decât cuțitele din oțel inoxidabil (carbon). În compoziția chimică, în afară de fier și carbon, există și alte elemente (Crom și Vanadiu) care sunt mai rezistente la coroziune și abraziune. Cu toate acestea, trebuie amintit că niciun cuțit nu este 100% inoxidabil, așa că nu trebuie neglijat complet.
După folosire, spălați-le și apoi ștergeți-le. Când depozitați cuțitele din oțel inoxidabil într-un bloc, amintiți-vă să le uscați bine în prealabil, deoarece structura închisă a blocului nu permite o bună ventilație a cuțitelor. În cel mai rău caz, acest lucru va duce la apariția ruginii pe lamă.
Cuțitele de bucătărie care nu au fost folosite de mult timp pot fi lubrifiate cu ulei de camelie, datorită căruia cuțitul nostru va fi întotdeauna în stare bună.
Este inacceptabil să spălați cuțitele în mașina de spălat vase. Produsele chimice utilizate în mașinile de spălat vase pot duce la decolorarea lamei, deteriorarea permanentă a mânerului sau a lamei în sine. Temperatura ridicată poate duce la întărirea muchiei de tăiere, așa că nu folosiți produse de gătit.
Conditii de garantie
Garantia se acorda pe o perioada de 24 de luni de la data achizitiei.
Garanția acoperă numai daunele rezultate din defecte ascunse de fabricație sau materiale, cu condiția ca:
unealta a fost utilizată în conformitate cu instrucțiunile de utilizare și utilizarea prevăzută și întreținută corespunzător;
a fost utilizat în condițiile recomandate de producător;
Daunele rezultate din utilizarea necorespunzătoare nu sunt acoperite de garanție.
Nota Comentarii (0)