Satake Black, Set de 3 cuțite într-o...
  Satake Black, Set de 3 cuțite într-o...
  Satake Black, Set de 3 cuțite într-o...
  Satake Black, Set de 3 cuțite într-o...
  Satake Black, Set de 3 cuțite într-o...

  Satake Black, Set de 3 cuțite într-o cutie de lemn

  HG8682W
  Produs în stoc furnizor.
  617,61 lei
  cu TVA livrare în 10-14 zile

  Un set de 3 cuțite de bucătărie ambalate într-o cutie tradițională din lemn este un cadou perfect pentru orice iubitor de gătit. Setul include un cutit de bucatar cu lungimea de 18 cm, care va indeplini cu usurinta orice sarcina din bucatarie. Cuțit Santoku 17 cm conceput pentru tăierea legumelor, fructelor, cărnii și peștelui. Lama lata faciliteaza transferul produselor tocate intr-un bol de salata sau tigaie si este utila si pentru zdrobirea usturoiului, precum si un cutit universal de 13,5 cm, cu ajutorul caruia putem taia cu usurinta produse mai mici sau decojim legumele si fructele.

   

  Satake Black Set de 3 cuțite într-o cutie de lemn

  Un set de 3 cuțite de bucătărie  ambalate într-o cutie tradițională din lemn este un  cadou perfect  pentru orice iubitor de gătit. Setul include  un cutit de bucatar cu lungimea de 18 cm,  care va indeplini cu usurinta orice sarcina din bucatarie. Cuțit Santoku 17 cm  conceput pentru tăierea legumelor, fructelor, cărnii și peștelui. Lama lata  faciliteaza transferul produselor tocate intr-un bol de salata sau tigaie si este utila si  pentru zdrobirea usturoiului, precum si  un cutit universal de 13,5 cm,  cu ajutorul caruia putem taia cu usurinta produse mai mici sau decojim legumele si fructele. 

  Specificațiile cuțitului de bucătar:

  Lama -  otel molibden-vanadiu
  Maner -  plastic
  Duritate -  56-58 HRC
  Lungime totala -  32,9 cm
  Lungime lama -  18 cm
  Lățime lame -  4,1 cm
  Grosimea lamei -  1,6 mm
  Metoda de ascuțire - tăiere  dublă simetrică
  Greutate -  aproximativ 103 g

  Specificațiile cuțitului Santoku:
  Lama -  otel molibden-vanadiu
  Maner -  plastic
  Duritate -  56-58 HRC
  Lungime totala -  31,9 cm
  Lungime lama -  17 cm
  Lățime lame -  4,4 cm
  Grosimea lamei -  1,5 mm
  Metoda de ascuțire - tăiere  dublă simetrică
  Greutate -  aproximativ 110 g

  Date tehnice Cuțit universal:
  Lama -  otel molibden-vanadiu
  Maner -  plastic
  Duritate -  56-58 HRC
  Lungime totala -  27,0 cm
  Lungime lama -  13,5 cm
  Lățime lame -  3,4 cm
  Grosimea lamei -   1,3 mm
  Metoda de ascuțire -  tăiere simetrică pe două fețe
  Greutate -  aproximativ 66 g

  Cuțitele de bucătărie din oțel inoxidabil  sunt mai ușor de îngrijit decât cuțitele din oțel inoxidabil (carbon). În compoziția chimică, în afară de fier și carbon, există și alte elemente (Crom și Vanadiu) care sunt mai rezistente la coroziune și abraziune. Cu toate acestea, trebuie amintit că  niciun cuțit nu este 100% inoxidabil,  așa că nu trebuie neglijat complet.

  După operație  , spălați-le și apoi ștergeți-le. Când depozitați cuțitele din oțel inoxidabil  într-un bloc, amintiți-vă să le uscați bine în prealabil, deoarece structura închisă a blocului nu permite o bună ventilație a cuțitelor. În cel mai rău caz, acest lucru va duce la apariția ruginii pe lamă.

  Cuțitele de bucătărie care nu au fost folosite de mult timp pot  fi lubrifiate cu ulei de camelie,  datorită căruia cuțitul nostru va fi întotdeauna în stare bună.

  Este inacceptabil să spălați cuțitele în mașina de spălat vase.  Produsele chimice utilizate în mașinile de spălat vase pot duce la decolorarea lamei, pot deteriora definitiv mânerul sau lama în sine. Temperatura ridicată poate duce la întărirea muchiei de tăiere, așa că  nu folosiți produse de gătit.

  Oțelul molibden-vanadiu este un oțel inoxidabil  drept de înaltă calitate,  care prezintă rezistență, rezistență la uzură și rezistență la coroziune. Este foarte usor de intretinut. Nu necesită tratamente speciale de îngrijire. Este suficient să-l spălăm bine și să-l uscam bine și cu siguranță ne va servi mult timp. Oțelul molibden-vanadiu este extrem de ușor de ascuțit . Nu avem nevoie de dispozitive specializate pentru a le menține ascuțite tot timpul. De obicei, este întărit în intervalul 56-58 HRC, ceea ce îl face  rezistent la ciobire .

  Compoziția oțelului:

  Carbon:  0,74%
  Crom:  13,45%,
  Molibden:  0,18%,
  Vanadiu:  0,12%

  Garantia se acorda  pe o perioada de 24 de luni  de la data achizitiei.

  Garanția acoperă numai daunele rezultate din defecte ascunse de fabricație sau materiale, cu condiția ca:
  unealta a fost utilizată în conformitate cu instrucțiunile de utilizare și utilizarea prevăzută și întreținută corespunzător;
  a fost utilizat în condițiile recomandate de producător;
  Daunele rezultate din utilizarea necorespunzătoare nu sunt acoperite de garanție.

  No reviews

  Nota Comentarii (0)

  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparator

  Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.