Set de început: cuțit bucătar G-2 +...

Set de început: cuțit bucătar G-2 + ascuțitor | Global G-291 / SB

G-291 / SB
Livrare rapidă din stoc.
706,00 lei
cu TVA livrare în 1-2 zile

Un set din două piese care include cel mai bine vândut și versatil cuțit de bucătar G-2 (lamă netedă, 20 cm) și ascuțitorul de apă din ceramică Global, special conceput pentru a menține Global Knives în stare perfectă. Un astfel de set funcțional este, fără îndoială, un prim pas sensibil în crearea unei colecții de cuțite de bucătărie și , deoarece este ambalat într-o cutie estetică, va fi un cadou grozav pentru fiecare iubitor de artă culinară.

 

Un set din două piese  care include cel mai bine vândut și versatil  cuțit de bucătar G-2  (lamă netedă, 20 cm)  și ascuțitorul de apă din ceramică  Global,  special conceput pentru a menține Global Knives în stare perfectă. Un astfel de  set funcțional  este, fără îndoială, un prim pas sensibil în crearea unei  colecții de cuțite de bucătărie  și , deoarece este ambalat într-o cutie estetică, va fi un cadou grozav  pentru fiecare iubitor  de artă culinară.

Date tehnice ale cuțitului de bucătar 21 cm Global G-2:

Lama - otel inoxidabil CROMOVA 18

Maner -  otel umplut cu nisip

Duritatea lamei - 56-58 HRC

Lungime totala - 32,5 cm

Lungimea lamei - 20 cm

Lățime lama - 4,1 cm

Grosimea lamei - 2 mm

Metoda de ascuțire - tăiere simetrică pe două fețe

Greutate - aproximativ 166 g

Date tehnice ale Global Ceramic Water Knife Sharpener G-91 / SB:

Roată albă - granulație GREZĂ

Roată roz - bob mediu

Lungime - 24 cm

Lungime mâner - 14 cm

Înălțime - 5,8 cm

Lățime - 8 cm

1 Obiect
No reviews

Cromova 18 este un oțel exclusiv pentru cuțitele Global, patentat de oțelăria Yoshikin. Conținut foarte mare de crom, clasifică acest oțel în categoria inox. Procesul de întărire se realizează prin încălzirea lamei la 1000 de grade Celsius și apoi răcirea acesteia la -80. In acest fel se obtine o duritate de 56-58 HRC. Acest oțel este potrivit atât pentru începători, cât și pentru profesioniști.

Compoziția oțelului:

Carbon: 0.75-1.05

crom: 17.30

Molibden: 1.12

Tungsten: 0,14

Vanadiu: 0,14

Nichel: 0,18

mangan: 0,40

siliciu:  0,48

Cupru: 0,0235

Fosfor: 0.026-.040

sulf: 0.004-0.035

Astfel de proporții de elemente garantează ușurința îngrijirii cuțitului, atât în ​​ceea ce privește protecția împotriva patinei sau ruginării, dar și ascuțirea este destul de ușoară, iar pentru aceasta puteți folosi ascuțitoare circulare, fără a fi nevoie să investiți în pietre necesare oțelurilor călite. la valori mai mari.

Cuțitele de bucătărie din oțel inoxidabil sunt mai ușor de îngrijit în comparație cu cuțitele din oțel inoxidabil (carbon). În compoziția sa chimică, în afară de fier și carbon, există și alte elemente (Crom și Vanadiu) care sunt mai rezistente la coroziune și abraziune. Cu toate acestea, trebuie amintit că niciun cuțit nu este 100% inoxidabil, așa că nu trebuie să le neglijezi complet.

După terminarea activităților , acestea trebuie spălate și apoi șters. Când depozitați cuțitele din oțel inoxidabil într-un bloc, amintiți-vă să le uscați bine în prealabil, deoarece structura închisă a blocului nu contribuie la o bună ventilație a cuțitelor. În cel mai rău caz, acest lucru va duce la rugina pe lamă.

Cuțitele de bucătărie lungi nefolosite pot fi lubrifiate cu ulei de camelie, datorită căruia cuțitul nostru va fi întotdeauna în stare bună.

Este inacceptabil să spălați cuțitele în mașina de spălat vase. Produsele chimice utilizate în mașinile de spălat vase pot decolora lama, pot deteriora definitiv mânerul sau lama în sine. Temperaturile ridicate pot întări muchia de tăiere, așa că nu trăiți în vase de gătit.

Garanția se acordă  pe o perioadă de 24 de luni  de la data achiziției.

Garanția acoperă numai daune cauzate de defecte ascunse de fabricație sau materiale, cu condiția ca:

instrumentul a fost utilizat în conformitate cu manualul de instrucțiuni și cu utilizarea prevăzută și întreținut corespunzător;

a fost utilizat în condițiile recomandate de producător;

Garanția nu acoperă daunele rezultate din utilizarea necorespunzătoare.

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.