Masat Global Ceramic 22cm
  Masat Global Ceramic 22cm
  Masat Global Ceramic 22cm

  Masat Global Ceramic 22cm

  G-74
  Livrare rapidă din stoc.
  341,00 lei
  cu TVA livrare în 1-2 zile

  Un dispozitiv de ascuțit cu bară ceramică care a fost dezvoltat special pentru ascuțirea globală a cuțitelor. Potrivit pentru ascuțirea tuturor cuțitelor din oțel de înaltă calitate. Este perfect ca unealtă de bază pentru ascuțirea rapidă sau pentru nivelarea marginii lamei. Este echipat cu un capac din plastic care protejeaza mana.

   

  Un dispozitiv de ascuțit cu bară ceramică care a fost dezvoltat special pentru ascuțirea globală a cuțitelor. Potrivit pentru ascuțirea tuturor cuțitelor din oțel de înaltă calitate. Este perfect ca unealtă de bază pentru ascuțirea rapidă sau pentru nivelarea marginii lamei. Este echipat cu un capac din plastic care protejeaza mana.

  Ceramica prețioasă este unul dintre cele mai dure materiale din lume, așa că reînnoiesc lama cu viteza fulgerului. Ceramica de corindon folosită la ascuțitor este extrem de dura și facilitează procesul de ascuțire. Se recomandă ascuțirea regulată a cuțitului după fiecare perioadă mai lungă de tăiere, feliere sau mărunțire.

  Date tehnice:

  Lungimea tijei ceramice - 22 cm

  Diametrul tijei ceramice - 12 mm

  Proiectat de Komin Yamada

  Ascuțitorul folosește un material ceramic special care ajută la obținerea unei ascuțiți optime a cuțitului și ar trebui să servească mult timp în timpul utilizării normale. Ceramica, insa, este un material foarte delicat si casant, asa ca aveti grija sa nu manevrati brutal ascutitoarea si sa nu o scada pe o suprafata tare, pentru ca atunci se poate rupe sau sparge, fapt pentru care producatorul nu este responsabil.

  Instrucțiunile de utilizare

  1. Țineți ascuțitorul într-o mână, perpendicular pe podea, păstrând o distanță confortabilă față de corp.

  2. Glisați lama de-a lungul suprafeței barei cu o ușoară apăsare pe cuțit de la prag până la vârful lamei.

  3. Ascuțiți alternativ ambele părți ale lamei, menținând un unghi de aproximativ 20 ° între suprafața barei și lamă.

  2 Produse
  No reviews

  Cromova 18 este un oțel exclusiv pentru cuțitele Global, patentat de oțelăria Yoshikin. Conținut foarte mare de crom, clasifică acest oțel în categoria inox. Procesul de întărire se realizează prin încălzirea lamei la 1000 de grade Celsius și apoi răcirea acesteia la -80. In acest fel se obtine o duritate de 56-58 HRC. Acest oțel este potrivit atât pentru începători, cât și pentru profesioniști.

  Compoziția oțelului:

  Carbon: 0.75-1.05

  crom: 17.30

  Molibden: 1.12

  Tungsten: 0,14

  Vanadiu: 0,14

  Nichel: 0,18

  mangan: 0,40

  siliciu:  0,48

  Cupru: 0,0235

  Fosfor: 0.026-.040

  sulf: 0.004-0.035

  Astfel de proporții de elemente garantează ușurința îngrijirii cuțitului, atât în ​​ceea ce privește protecția împotriva patinei sau ruginării, dar și ascuțirea este destul de ușoară, iar pentru aceasta puteți folosi ascuțitoare circulare, fără a fi nevoie să investiți în pietre necesare oțelurilor călite. la valori mai mari.

  Cuțitele de bucătărie din oțel inoxidabil sunt mai ușor de îngrijit în comparație cu cuțitele din oțel inoxidabil (carbon). În compoziția sa chimică, în afară de fier și carbon, există și alte elemente (Crom și Vanadiu) care sunt mai rezistente la coroziune și abraziune. Cu toate acestea, trebuie amintit că niciun cuțit nu este 100% inoxidabil, așa că nu trebuie să le neglijezi complet.

  După terminarea activităților , acestea trebuie spălate și apoi șters. Când depozitați cuțitele din oțel inoxidabil într-un bloc, amintiți-vă să le uscați bine în prealabil, deoarece structura închisă a blocului nu contribuie la o bună ventilație a cuțitelor. În cel mai rău caz, acest lucru va duce la rugina pe lamă.

  Cuțitele de bucătărie lungi nefolosite pot fi lubrifiate cu ulei de camelie, datorită căruia cuțitul nostru va fi întotdeauna în stare bună.

  Este inacceptabil să spălați cuțitele în mașina de spălat vase. Produsele chimice utilizate în mașinile de spălat vase pot decolora lama, pot deteriora definitiv mânerul sau lama în sine. Temperaturile ridicate pot întări muchia de tăiere, așa că nu trăiți în vase de gătit.

  Garanția se acordă  pe o perioadă de 24 de luni  de la data achiziției.

  Garanția acoperă numai daune cauzate de defecte ascunse de fabricație sau materiale, cu condiția ca:

  instrumentul a fost utilizat în conformitate cu manualul de instrucțiuni și cu utilizarea prevăzută și întreținut corespunzător;

  a fost utilizat în condițiile recomandate de producător;

  Garanția nu acoperă daunele rezultate din utilizarea necorespunzătoare.

  Nota Comentarii (0)

  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparator

  Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.