Satake Masamune Cutit bucatar 21 cm
Satake Masamune Cutit bucatar 21 cm
Cel mai versatil cuțit de bucătărie, conceput pentru tăierea legumelor, fructelor, cărnii și peștelui. Deoarece are un vârf ascuțit, poate fi folosit și pentru separarea cărnii de oase, porționarea puiului sau filetarea peștelui mai mic dacă este necesar . Lama cu lungimea optimă vă permite să tăiați avioane mai mari și vă garantează controlul deplin asupra cuțitului. Un cuțit de bucătar de bună calitate este un instrument esențial în arsenalul fiecărui bucătar.
Satake Masamune Cutit bucatar 21 cm
Cel mai versatil cuțit de bucătărie, conceput pentru tăierea legumelor, fructelor, cărnii și peștelui. Deoarece are un vârf ascuțit, poate fi folosit și pentru separarea cărnii de oase, porționarea puiului sau filetarea peștelui mai mic dacă este necesar . Lama cu lungimea optimă vă permite să tăiați avioane mai mari și vă garantează controlul deplin asupra cuțitului. Un cuțit de bucătar de bună calitate este un instrument esențial în arsenalul fiecărui bucătar.
Date tehnice:
Lama - otel molibden-vanadiu
Maner - lemn de mesteacan
Duritate - 56-58 HRC
Lungime totala - 33,5 cm
Lungime lama - 21,0 cm
Lățime lame - 4,2 cm
Grosimea lamei - 1,3 mm
Metoda de ascuțire - tăiere dublă simetrică
Greutate - aproximativ 95 g
Cuțitele de bucătărie din oțel inoxidabil sunt mai ușor de îngrijit decât cuțitele din oțel inoxidabil (carbon). În compoziția chimică, în afară de fier și carbon, există și alte elemente (de exemplu, cromul) care sunt mai rezistente la coroziune și abraziune. Cu toate acestea, trebuie amintit că niciun cuțit nu este 100% inoxidabil, așa că nu trebuie neglijat complet.
După operație , spălați-le și apoi ștergeți-le. Când depozitați cuțitele din oțel inoxidabil într-un bloc, amintiți-vă să le uscați bine în prealabil, deoarece structura închisă a blocului nu permite o bună ventilație a cuțitelor. În cel mai rău caz, acest lucru va duce la apariția ruginii pe lamă.
Cuțitele de bucătărie care nu au fost folosite de mult timp pot fi lubrifiate cu ulei de camelie, datorită căruia cuțitul nostru va fi întotdeauna în stare bună.
Este inacceptabil să spălați cuțitele în mașina de spălat vase. Produsele chimice utilizate în mașinile de spălat vase pot duce la decolorarea lamei, deteriorarea permanentă a mânerului sau a lamei în sine. Temperatura ridicată poate duce la întărirea muchiei de tăiere, așa că nu folosiți produse de gătit.
Oțelul 420J2 aparține grupului de oțeluri inoxidabile, ceea ce îl face o alegere foarte bună pentru un cuțit folosit în bucătărie. Datorită inerției sale chimice, este mult mai dificil de patinat și ruginit și nu necesită atât de multă atenție la întreținere ca oțelurile carbon. Oțelul este mai puțin susceptibil la ciobire și îi puteți restabili rapid ascuțitul pe o ascuțitoare cu roți - acesta este un mare avantaj pentru persoanele care nu pot ascuți pe pietre de apă. Oțelul este uneori folosit și ca straturi exterioare cu un miez de oțel carbon - aceasta este o combinație de agresiune mult mai bună la tăiere pe margine și rezistență la rugină.
Compoziția oțelului:
Carbon: 0,13-0,36%
Crom: 12-15%
Nichel: 1%
Mangan: 1%
Siliciu: 1%
Fosfor: 0,04%
Sulf: 0,03%
Garantia se acorda pe o perioada de 24 de luni de la data achizitiei.
Garanția acoperă numai daunele rezultate din defecte ascunse de fabricație sau materiale, cu condiția ca:
unealta a fost utilizată în conformitate cu instrucțiunile de utilizare și utilizarea prevăzută și întreținută corespunzător;
a fost utilizat în condițiile recomandate de producător;
Daunele rezultate din utilizarea necorespunzătoare nu sunt acoperite de garanție.
Nota Comentarii (0)