Ascutitoare Profesionala de Otel -...
  Ascutitoare Profesionala de Otel -...
  Ascutitoare Profesionala de Otel -...

  Ascutitoare Profesionala de Otel - Mikov OCILKA 896-OCR-25

  128 123364
  Livrare rapidă din stoc.
  153,51 lei
  cu TVA livrare în 1-2 zile

  Ascutitoarea de otel OCILKA 896-OCR-25, cu o lama de 25 cm, este ideala pentru cutitele de bucatarie si macelarie. Realizata din otel de calitate cu finisaj cromat, aceasta garanteaza durabilitate si eficienta in ascutire. Manerul din plastic rezistent ofera o prindere confortabila si sigura, iar inelul permite agatarea usoara. Ocilka, cu o traditie incepand din 1794, este situata in Mikulásovice, in Elvetia Bohemiana. Produsul este certificat conform standardelor UE pentru contactul cu alimentele.

   

  ASCUTITOAREA DE OTEL 896-OCR-25 este realizata dintr-o lama de otel de calitate, inel si maner din plastic. Otelul de inalta calitate este fabricat din materialul 19421 cu un finisaj cromat pentru a imbunatati proprietatile otelului. Otelul cu o lungime a lamei de 25 cm este potrivit pentru ascutirea cutitelor de bucatarie si de macelar. Manerul din plastic al ASCUTITOAREI este fabricat dintr-un plastic foarte rezistent si are o forma unica pentru o utilizare confortabila si sigura. Ocilka are o intretinere foarte usoara si rapida. Inelul de pe manerul ascutitoarei este un accesoriu foarte convenabil pentru agatarea usoara a ascutitoarei.

  OCILKA 896-OCR-25 este certificata pentru contactul cu alimentele conform standardelor UE. Istoria dateaza din 1794 si se afla in orasul Mikulásovice, situat in inima Parcului National Elvetia Bohemiana.

  3 Produse
  No reviews

  Nota Comentarii (0)

  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparator

  Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.