Piatra de ascutit 6 buc Everts...
  Piatra de ascutit 6 buc Everts...

  Piatra de ascutit 6 buc Everts Solingen 70mm

  742001
  Livrare rapidă din stoc.
  47,60 lei
  cu TVA livrare în 1-2 zile

  Un set de 6 ascuțitori de piatră de la Evertsz Solingen permite un control complet asupra procesului de ascuțire. Piatră plată sintetică de mărime medie pentru tăierea cuțitelor și a uneltelor mici: tăieturi de sculptură, foarfece. Dimensiuni 70mm ..

   

  utilizare: 1. Înainte de utilizare, scufundați piatra în apă timp de aproximativ 15 minute sau folosiți un ulei de ascuțit (folosiți o singură metodă pentru fiecare piatră). 2. Puneți ascuțitorul pe o suprafață plană. 3. Țineți cuțitul la un unghi de 15 ° -30 ° față de piatră. Important! Mențineți unghiul constant atunci când ascuțiți. 4. Mutați cuțitul în față și înapoi la o presiune ușoară. 5. Folosiți întreaga suprafață a pietrei pentru ascuțire. 6. Piatra trebuie să fie umedă în timpul ascuțirii. 7. Atunci când apar freze în timpul ascuțitului, schimbați-vă în cealaltă parte - trageți lama peste piatră pentru a netezi barba. 8. În cele din urmă, curățați bine marginea lamei.

  3 Produse
  No reviews

  Nota Comentarii (0)

  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparator

  Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.