Piatra de ascutit 6 buc Everts...
Piatra de ascutit 6 buc Everts...

Piatra de ascutit 6 buc Everts Solingen 70mm

742001
Livrare rapidă din stoc.
47,60 lei
cu TVA livrare în 1-2 zile

Un set de 6 ascuțitori de piatră de la Evertsz Solingen permite un control complet asupra procesului de ascuțire. Piatră plată sintetică de mărime medie pentru tăierea cuțitelor și a uneltelor mici: tăieturi de sculptură, foarfece. Dimensiuni 70mm ..

 

utilizare: 1. Înainte de utilizare, scufundați piatra în apă timp de aproximativ 15 minute sau folosiți un ulei de ascuțit (folosiți o singură metodă pentru fiecare piatră). 2. Puneți ascuțitorul pe o suprafață plană. 3. Țineți cuțitul la un unghi de 15 ° -30 ° față de piatră. Important! Mențineți unghiul constant atunci când ascuțiți. 4. Mutați cuțitul în față și înapoi la o presiune ușoară. 5. Folosiți întreaga suprafață a pietrei pentru ascuțire. 6. Piatra trebuie să fie umedă în timpul ascuțirii. 7. Atunci când apar freze în timpul ascuțitului, schimbați-vă în cealaltă parte - trageți lama peste piatră pentru a netezi barba. 8. În cele din urmă, curățați bine marginea lamei.

3 Produse
No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.