Ascutitor Multifunctional Lansky...
Ascutitor Multifunctional Lansky...

Ascutitor Multifunctional Lansky Roadie ROAD1

ROAD1
Livrare rapidă din stoc.
44,50 lei
cu TVA livrare în 1-2 zile

Roadie a companiei americane Lansky este un produs compact care combină cuțitul cu un instrument multifuncțional cu mai multe funcții practice.

 

Roadie a companiei americane Lansky este un produs compact care combină cuțitul cu un instrument multifuncțional cu mai multe funcții practice. Câteva miscari ale cuțitului de pe plăcile cu carburi de placă sunt suficiente pentru a-și restabili rapid claritatea clară. Modelul are în plus o șurubelniță cu cap plat, o șurubelniță tip cruce, trei chiei de dimensiuni diferite, un deschizător de sticle, o riglă, o rangă pentru a trage cuie și o lamă pentru tăierea centurilor de siguranță. Ansamblul creează un mic breloc, pe care îl putem purta ușor cu chei sau echipament datorită carabinierului încorporat. Instrumente: 1. Ascutitor cu carbură de tungsten 2. Rangă pentru a trage cuie 3. Deschizător de sticle 4. Șurubelniță Phillips 5. Șurubelniță plata 6. Lamă pentru tăierea benzilor / cablurilor 7. Cheile pentru piulițe 8. riglă mm / inch Caracteristicile produsului: - Lungimea totală: 8,7 cm - Construcția ușoară a metalului - Cârlig de fixare

1 Obiect
No reviews

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.