Sistem ascutire cutite Lansky Universal
Sistem ascutire cutite Lansky Universal
Sistem ascutire cutite Lansky Universal
Sistem ascutire cutite Lansky Universal

Sistem ascutire cutite Lansky Universal

LKUNV1
Stoc epuizat.
220,42 lei
cu TVA

Set de ascuțire sigur și ușor de utilizat cu patru tipuri de pietre ceramice cu granulati diferite. Ascuțitorul a fost conceput pentru a oferi confort utilizatorilor din dreapta și din stânga.

 

Set de ascuțire sigur și ușor de utilizat cu patru tipuri de pietre ceramice cu granulati diferite. Ascuțitorul a fost conceput pentru a oferi confort utilizatorilor din dreapta și din stânga. În plus față de pietre, există 4 ghidaje, o clemă, un ulei și o cutie foarte confortabilă în care puteți transporta întregul set. pietre: - Mediu ceramic ceramic - pentru restabilirea clarității cuțitelor cu lame zimtate - Piatră ceramică brută - granulatie 120 - pentru toate tipurile de cuțite de uz casnic - Piatră ceramică granulatie medie 280 - ideală pentru ascuțirea vânătorii, cuțitelor de bucătărie și a buzunarelor - Piatră ceramică fină - granulatie 600 Unghiul ascutire: 30 ° - recomandat pentru cuțite concepute pentru muncă grea 25 ° - ideal pentru cuțite de vânătoare 20 ° - pentru ascuțirea cuțitelor de bucătărie 17 ° - pentru aparate de ras, scalpele și alte lame pentru tăierea precisă Specificații: - clemă precisă de cuțit care permite ascuțirea la mai multe unghiuri - Pietrele de ascuțire colorate au crestături care îmbunătățesc confortul utilizării - Sârma pentru ghidajul fixat la ascuțitori - Setul conține un ulei foarte rafinat pentru ascuțire - Cutie din plastic - Fabricat în SUA

No reviews

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparator

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.