PIATRA PENTRU ASCUTIT HEYSTONE H8000...
  PIATRA PENTRU ASCUTIT HEYSTONE H8000...
  PIATRA PENTRU ASCUTIT HEYSTONE H8000...

  PIATRA PENTRU ASCUTIT HEYSTONE H8000 (8000)

  H8000
  Livrare rapidă din stoc.
  128,52 lei
  cu TVA livrare în 1-2 zile

  Piatra de ascutit este destinata ascuțirii tuturor tipurilor de cuțite de bucătărie și de exterior. cuțite de buzunar, machete și multe altele.

   

  Piatra de ascutit este destinata ascuțirii tuturor tipurilor de cuțite de bucătărie și de exterior. cuțite de buzunar, machete și multe altele. Suprafața largă abrazivă a pietrei asigură o potrivire adecvată pentru fiecare dimensiune a lamei. Gradul 8000 va lustrui lama până la nivelul oglinzii. Scop: cuțite de oțel, tăietori, dalte, foarfece, aparate de ras. DATE TEHNICE: Model: H8000 Material abraziv: corindon Gradație: 8000 Dimensiuni: 180 x 62 x 15 mm Greutate: 290 g Stand: din cauciuc, previne alunecarea Producător: HEYSTONE COO (țara de origine): RPC INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE: Înmuiați piatra în apă sau folosiți un ulei pentru ascuțit. Așezați ascuțitorul pe o suprafață plană. Pentru a ascuți cuțitul, glisați o parte a cuțitului peste piatră (cu o presiune ușoară). Când ascuțiți cuțitul, încercați să mențineți unghiul adecvat al cuțitului (15 ° -30 °). Pentru a menține unghiul corect de ascuțire, vă recomandăm să folosiți ghidul T1091AC. Pentru a preveni alunecarea pietrei, vă recomandăm suportul pentru piatră T0961R.

  1 Obiect
  No reviews

  S-ar putea sa-ti placa

  Nota Comentarii (0)

  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparator

  Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.