PIATRA PENTRU ASCUTIT HEYSTONE XXL H0802
  PIATRA PENTRU ASCUTIT HEYSTONE XXL H0802
  PIATRA PENTRU ASCUTIT HEYSTONE XXL H0802
  PIATRA PENTRU ASCUTIT HEYSTONE XXL H0802

  PIATRA PENTRU ASCUTIT HEYSTONE XXL H0802

  H0802
  Livrare rapidă din stoc.
  77,35 lei
  cu TVA livrare în 1-2 zile

  Piatră cu două fețe este destinat ascuțirii tuturor tipurilor de cuțite de bucătărie, articole de exterior, cuțite de buzunar, machete și multe altele.

   

  Piatră cu două fețe este destinat ascuțirii tuturor tipurilor de cuțite de bucătărie, articole de exterior, cuțite de buzunar, machete și multe altele. Suprafața largă abrazivă a pietrei asigură o potrivire adecvată pentru fiecare dimensiune a lamei. Gradul # 240 este eficient pentru repararea lamei, în timp ce gradarea # 800 este pentru restaurare geometria lamei. DATE TEHNICE: Model: H0802 Material abraziv: corindon Gradație: 240/800 Dimensiuni: 180 x 62 x 30 mm Greutate: 665 g Producător: Heystone COO (țara de origine): RPC INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE: Înmuiați piatra în apă sau folosiți un ulei pentru ascuțit. Așezați ascuțitorul pe o suprafață plană. Pentru a ascuți cuțitul, mișcați mai întâi unul peste piatră (cu o presiune ușoară). apoi cealaltă parte a cuțitului. Când ascuțiți cuțitul, încercați să mențineți unghiul adecvat al cuțitului (15 - 30 de grade). Pentru a menține unghiul corect de ascuțire, vă recomandăm utilizarea ghidului T1091AC. Pentru a preveni alunecarea pietrei, vă recomandăm suportul pentru piatră T0961R.

  5 Produse
  No reviews

  S-ar putea sa-ti placa

  Nota Comentarii (0)

  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparator

  Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.