MASAT DIAMANTAT TAIDEA 12''
  MASAT DIAMANTAT TAIDEA 12''

  MASAT DIAMANTAT TAIDEA 12''

  TG0826
  Livrare rapidă din stoc.
  178,50 lei
  cu TVA livrare în 1-2 zile

  Ascuțitorul de diamant este acoperit cu abraziv monocristalin 100% pur, care cauzează că procesul de ascuțire este rapid și ușor. În procesul de lucru, lama este îndreptată și lustruită din nou. Ascuțitorul este ușor și perfect echilibrat.

   

  Ascuțitorul de diamant este acoperit cu abraziv monocristalin 100% pur, care cauzează că procesul de ascuțire este rapid și ușor. În procesul de lucru, lama este îndreptată și lustruită din nou. Ascuțitorul este ușor și perfect echilibrat. Mânerul a fost profilat corespunzător, astfel încât să nu alunece din mână. Gaura pentru agățarea dispozitivului de ascuțit permite depozitarea acestuia cu ușurință. Potrivit pentru dreptaci și stângaci. Lungimea părții abrazive 300 mm. Este proiectat pentru ascuțirea cuțitelor și a cuțitelor din oțel și ceramică. Ascuțitoarele sunt acoperite de o garanție de 3 ani. INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE: Așezați vârful ascuțitorului pe o suprafață plană. Menținerea unghiului de ascuțire adecvat (de preferință 20 °) ascuțiți cuțitul deplasându-l de la mâner până la capătul ascuțitorului. Producător: Taidea (țara de origine): RPC

  4 Produse
  No reviews

  S-ar putea sa-ti placa

  Nota Comentarii (0)

  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparator

  Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.