Ascuțitor de cuțite cu apă Global...

  Ascuțitor de cuțite cu apă Global Ceramic, alb-negru

  G-91 / BW
  Livrare rapidă din stoc.
  282,00 lei
  cu TVA livrare în 1-2 zile

  Ascuțitor ceramic cu două faze, conceput special pentru cuțitele Global și destinat ascuțirii tuturor tipurilor de cuțite, cu excepția tăieturii pe o singură față, de exemplu cuțitele tradiționale japoneze. Apa face procesul de ascuțire mai rapid, iar găurile prestabilite facilitează ascuțirea cuțitului la unghiul potrivit. Mânerul cauciucat și baza sunt anti-alunecare.

   

  Ascuțitor ceramic cu două faze, conceput special pentru cuțitele Global și destinat ascuțirii tuturor tipurilor de cuțite, cu excepția tăieturii pe o singură față, de exemplu cuțitele tradiționale japoneze. Apa face procesul de ascuțire mai rapid, iar găurile prestabilite facilitează ascuțirea cuțitului la unghiul potrivit. Mânerul cauciucat și baza sunt anti-alunecare.

  Date tehnice:

  Roată albă -  granulație GREZĂ

  Roată roz -  bob mediu

  Lungime -  24 cm

  Lungime mâner -  14 cm

  Înălțime -  5,8 cm

  Lățime -  8 cm

  Instrucțiunile de utilizare

  1.  Turnați apă în camera cu roți și nu o turnați până la sfârșitul ascuțirii. Apa hidratează ascuțitoarele ceramice și previne supraîncălzirea lamei.

  2.  Țineți ferm de mâner pentru a împiedica ascuțitorul să se miște.

  3. Cu  cealaltă mână, prindeți cuțitul și țineți partea din spate a lamei cu degetul arătător. Introduceți cuțitul vertical în canelura cu cercul alb (granule grosieră). Mișcați lama înainte și înapoi apăsând ușor în jos: de 7-8 ori sau cât este necesar.

  Nu trebuie să aplicați prea multă presiune pe cuțit atunci când mutați marginea în ascuțitor. Presiunea excesivă poate deteriora roțile!

  4.  Asezati cutitul vertical in canelura cu cercul roz (granulatie medie). Mișcați lama înainte și înapoi în timp ce apăsați ușor: de 7-8 ori.

  5.  După terminarea operației, spălați cuțitul cu mâna în apă fierbinte și uscați-l cu un prosop sau o cârpă. Scoateți capacul și clătiți ascuțitorul cu apă curată.

  Întrebarea de câte ori trebuie mutată muchia ascuțită depinde de tipul și starea cuțitului.  Pentru cuțitele Global, se recomandă de 7-8 ori în fiecare roată.  Alte mărci de cuțite pot fi mutate de 15 ori în fiecare roată, iar dacă cuțitul nu este suficient de ascuțit, repetați operația de 15 ori.

  Ascuțitoarele MinoSharp au fost testate și aprobate de  institutul de cercetare CATRA, o  autoritate de top în tehnicile de ascuțire cu sediul în Sheffield, Marea Britanie.

  1 Obiect
  No reviews

  Cromova 18 este un oțel exclusiv pentru cuțitele Global, patentat de oțelăria Yoshikin. Conținut foarte mare de crom, clasifică acest oțel în categoria inox. Procesul de întărire se realizează prin încălzirea lamei la 1000 de grade Celsius și apoi răcirea acesteia la -80. In acest fel se obtine o duritate de 56-58 HRC. Acest oțel este potrivit atât pentru începători, cât și pentru profesioniști.

  Compoziția oțelului:

  Carbon: 0.75-1.05

  crom: 17.30

  Molibden: 1.12

  Tungsten: 0,14

  Vanadiu: 0,14

  Nichel: 0,18

  mangan: 0,40

  siliciu:  0,48

  Cupru: 0,0235

  Fosfor: 0.026-.040

  sulf: 0.004-0.035

  Astfel de proporții de elemente garantează ușurința îngrijirii cuțitului, atât în ​​ceea ce privește protecția împotriva patinei sau ruginării, dar și ascuțirea este destul de ușoară, iar pentru aceasta puteți folosi ascuțitoare circulare, fără a fi nevoie să investiți în pietre necesare oțelurilor călite. la valori mai mari.

  Cuțitele de bucătărie din oțel inoxidabil sunt mai ușor de îngrijit în comparație cu cuțitele din oțel inoxidabil (carbon). În compoziția sa chimică, în afară de fier și carbon, există și alte elemente (Crom și Vanadiu) care sunt mai rezistente la coroziune și abraziune. Cu toate acestea, trebuie amintit că niciun cuțit nu este 100% inoxidabil, așa că nu trebuie să le neglijezi complet.

  După terminarea activităților , acestea trebuie spălate și apoi șters. Când depozitați cuțitele din oțel inoxidabil într-un bloc, amintiți-vă să le uscați bine în prealabil, deoarece structura închisă a blocului nu contribuie la o bună ventilație a cuțitelor. În cel mai rău caz, acest lucru va duce la rugina pe lamă.

  Cuțitele de bucătărie lungi nefolosite pot fi lubrifiate cu ulei de camelie, datorită căruia cuțitul nostru va fi întotdeauna în stare bună.

  Este inacceptabil să spălați cuțitele în mașina de spălat vase. Produsele chimice utilizate în mașinile de spălat vase pot decolora lama, pot deteriora definitiv mânerul sau lama în sine. Temperaturile ridicate pot întări muchia de tăiere, așa că nu trăiți în vase de gătit.

  Garanția se acordă  pe o perioadă de 24 de luni  de la data achiziției.

  Garanția acoperă numai daune cauzate de defecte ascunse de fabricație sau materiale, cu condiția ca:

  instrumentul a fost utilizat în conformitate cu manualul de instrucțiuni și cu utilizarea prevăzută și întreținut corespunzător;

  a fost utilizat în condițiile recomandate de producător;

  Garanția nu acoperă daunele rezultate din utilizarea necorespunzătoare.

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

  Nota Comentarii (0)

  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparator

  Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.