Piatra de ascutit diamantata si...
  Piatra de ascutit diamantata si...
  Piatra de ascutit diamantata si...

  Piatra de ascutit diamantata si ceramica Fallkniven DC3

  DC3
  Livrare rapidă din stoc.
  70,45 lei
  cu TVA livrare în 1-2 zile

  Pietrele noastre de ascutire DC3 si DC4 au o fata diamantata fina de 25 de microni si o foarte speciala piatra ceramica fina (1micron) fabricata din safire sintetice.

   

  Pietrele noastre de ascutire DC3 si DC4 au o fata diamantata fina de 25 de microni si o foarte speciala piatra ceramica fina (1micron) fabricata din safire sintetice. Avantajele acestor materiale care desi se uzeaza sunt ca isi pastreaza forma plata, lucru important cand vorbim despre reascutirea cutitelor. Si cum aceste materiale sunt cele mai dure pe care le cunoastem, vor ascuti orice produs, chiar si otelurile din pulberi metalurgice. Nu este nevoie de lubrifiere la aceste pietre dar din cand in cand vor trebui curatate cu apa calda si sapun lichid. Aceste pietre se vor simti ca fiind grosiere la inceput dar cu timpul, folosindu-le vor deveni mai bune si mai fine. Se livreaza intr-o punga de piele. Dimensiuni: 7 x 25 x 75 mm Greutate: 38 g Cum sa folositi aceasta piatra. Nu folositi apa sau ulei!! Incepeti prin a aseza lama pe piatra, ridicati coama lamei aproximativ pe cat de groasa este lama si incepeti sa miscati cutitul in cercuri mici. Dupa ce ati reascutit lama cutitului, puteti folosi si o piatra ceramica pentru a debavura taisul, si astfel obtineti o lama brici. Trucul cu markerul! Colorati taisul cu un marker si puteti asa vedea cum progresati cu ascutirea pe masura disparitiei acestui marcaj. Puteti verifica cat de ascutit este cutitul trecand lama peste o unghie incet. Daca lama taie, atunci cutitul este destul de ascuti pentru cele mai multe cerinte.

  3 Produse
  No reviews

  S-ar putea sa-ti placa

  Nota Comentarii (0)

  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparator

  Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.