Ascutitor profesional de cutite...
  Ascutitor profesional de cutite...
  Ascutitor profesional de cutite...
  Ascutitor profesional de cutite...
  Ascutitor profesional de cutite...

  Ascutitor profesional de cutite AnySharp XBlade Gun Metal

  ASKSXGUN
  Livrare rapidă din stoc.
  310,00 lei
  cu TVA livrare în 1-2 zile

  Inainte de utilizare stergeti cutitul si aplicati o presiune usoara. Pe masura ce trageti cutitul prin XBlade, instrumentele de ascutire se vor deplasa in sus si in jos cu presiune variabila. Pe masura ce trageti cutitul inapoi, actiunea de ascutire este similara cu efectul fin de ascutire al unei pietre de ascutit.

   

  Ascutitorul de cutite XBlade AnySharp este ideal pentru orice tip de cutit de bucatarie cu lama dreapta. AnySharp XBlade restabileste o margine de taiere super ascutita ale cutitelor cu lama tocita. Anysharp Xblade 2 in 1 - ascutire si finisare . AnySharp XBlade utilizeaza tehnologia carburii de tungsten pentru a prelungi durata de utilizare a oricarui cutit. AnySharp XBlade se regleaza automat la unghiul si presiunea cutitului, facandu-l diferit de orice dispozitiv de ascutit cutit, masat sau piatra de ascutit pe care le-ati folosit vreodata. Caracteristica de siguranta unica a AnySharp XBlade este baza ventuzei PowerGrip, care se ataseaza in siguranta pe orice suprafata neteda sau blat de lucru fara a fi nevoie de alte accesorii. Odata atasat, puteti ascuti orice cutit in siguranta cu mainile libere! Pentru indepartare, are o mica clema ce poate fi ridicata, eliberand cu usurinta ventuza. Elementele de ascutire din carbura de tungsten sunt extrem de dure, chiar mai dure decat orice otel. Instrumentele se regleaza automat la unghiul si presiunea potrivita pentru a perfectiona si ascuti orice cutit de otel de la 12,5° la 22,5°, inclusiv cutitele standard din otel europene, lamele de otel calit si chiar cutitele profesionale de bucatarie japoneze. Inainte de utilizare stergeti cutitul si aplicati o presiune usoara. Pe masura ce trageti cutitul prin XBlade, instrumentele de ascutire se vor deplasa in sus si in jos cu presiune variabila. Pe masura ce trageti cutitul inapoi, actiunea de ascutire este similara cu efectul fin de ascutire al unei pietre de ascutit. Poate fi folosit la fel de eficient indiferent ca sunteti stangaci sau dreptaci. AnySharp XBlade are o constructie grea, durabila din aliaj metalic, care va dura multi ani.

  7 Produse
  No reviews

  S-ar putea sa-ti placa

  Nota Comentarii (0)

  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparator

  Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.